Σε μερικά ονόματα αναφέρθηκε ο Πανίκος Παναγιώτου, άλλος γλύκας για την ενέδρα θανάτου που του έστησαν άγνωστος, ή άγνωστοι .

Ο Γλύκας, σύμφωνα με την εφημερίδα Πολίτης αναφέρθηκε σε συγκεκριμένα πρόσωπα , ως φερόμενοι δράστες και ηθικοί αυτουργοί της δολοφονικής απόπειρας εναντίον του

Ο ίδιος όπως σημειώνει το δημοσίευμα, μέχρι να τον παραλάβει το ασθενοφόρο είχε τις αισθήσεις του και αναφέρθηκε σε σχετικά ονόματα.

Υπενθυμίζουμε ότι ο «Γλύκας», πυροβολήθηκε τέσσερις φορές από αγνώστους, έξω από την πολυκατοικία που διαμένει στους Αγίους Ομολογητές.

Ο Παναγιώτου έχει δεχθεί τρεις σφαίρες, μια στον λαιμό, μια στην γνάθο και μια στην ωμοπλάτη με την κατάσταση της υγείας του να χαρακτηρίζεται εκτός κινδύνου.

Είναι η δεύτερη φορά που έστησαν ενέδρα θανάτου στον "Γλύκα"

Του Μιχάλη Αντωνίου

Απόπειρα δολοφονίας σημείωθηκε λίγο πριν τις επτά το βράδυ στους Αγίους Ομολογητές, εναντίον του Πανίκου Παναγιώτου, άλλου "γλύκα", οταν άγνωστος ή άγνωστοι άνοιξαν πυρ εναντίον του.

Το θύμα δέχθηκε τέσσερις σφαίρες και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.  

Όπως σας ενημέρωσε και σε πρηγούμενο ρεπορτάζ το ecosmoscy, το θύμα είναι γνωστός στις αρχές καθώς είχε ανοιχτούς λογαριασμούς για υποθέσεις ναρκωτικών, ενώ απόπειρα εις βάρος του  είχε διενεργηθεί  και το 2008 στο οίκημα του σωματείου Διγενής Μόρφου.

 

Γνωστός στις αρχές φαίνεται να είναι ο 40χρονος Πανίκος Παναγιώτου άλλος "Γλύκας" του οποίου άγνωστοι άνοιξαν πυρ εναντίον του λίγο πριν τις επτά το βράδυ. 

Το θύμα έφερε τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο. 

Σύμφωνα με ασφαλής πληροφορίες του ecosmoscy.com, το θύμα φέρεται να είχε ανοιχτούς λογαριασμούς με τις αρχές  για υποθέσεις που αφορούν ναρκωτικά. 

Στο μεταξύ η αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνητό για τον εντοπισμό του δράστη ή των δραστών

ΤΩΡΑ: Γάζωσαν 40χρονο στους Αγίους ομολογητές

Απόπειρα δολοφονίας εναντίον 40χρονου Ελληνοκύπριου διαπράχθηκε λίγο πριν τις 7 το απόγευμα στην οδό Ρήγα Φεραίου στους Αγίους Ομολογητές στη Λευκωσία.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, άγνωστοι πυροβόλησαν τέσσερις φορές εναντίον του με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν. Το θύμα, το οποίο είχε τις αισθήσεις του, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Η Αστυνομία τέθηκε σε συναγερμό ενώ εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για εντοπισμό των δραστών.

Περισσότερα σε λίγο…

Το απόλυτο χάος, επικρατεί στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, αποδυκνείοντας για πολλοστή φορά ότι το σύστημα υγείας της χώρας μας νοσεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ασθενείς περιμένουν στην λίστα αναμονής για να εξεταστούν,  μέχρι και 3 ώρες, καθώς οι ειδικοί ιατροί αδυνατούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των ασθενών αφού πολλές φορές βρίσκονται στα χειρουργία.

Το θέμα συζητήθηκε στην Βουλή, και τέθηκε ξανά επι τάπητος καθώς δεν υπάρχει επαρκής στελέχωση των τμημάτων, αλλά και ούτε ο σωστός συντονισμός μεταξύ ΤΑΕΠ και ειδικών ιατρών.

Δεν απαντούν ούτε στα τηλέφωνα..

Ένα άλλο θέμα που είδε το φως της δημοσιότητας, είναι ότι οι ιατροί πολλές φορές δεν απαντούν ούτε στα τηλέφωνα με αποτέλεσμα οι ασθενείς να κινδυνεύουν και να προκαλείται συμφόρηση.

Μιχάλης Αντωνίου